Om opdatering af databaser og programmoduler

Installationspakken for programmet indeholder databaser og programmoduler. Sådan bruger du databaserne:

For at få den fulde beskyttelse anbefaler vi opdatering af anti-virus databaserne og programmodulerne, så snart programmet er blevet installeret.

Databaserne og programmodulerne opdateres i trin:

1. Programmet starter opdatering af databaser og programmoduler i henhold til de angivne indstillinger: automatisk, efter tidsplan eller efter anmodning. Programmet kontakter en opdateringskilde, der gemmer en anti-virus database- og programmodulopdateringspakke. For at fuldføre installationen af opdateringspakken til programmoduler skal computeren genstartes.
  2. Programmet sammenligner de eksisterende databaser med de databaser, der er tilgængelige fra opdateringskilden. Hvis databaserne er forskellige, downloader programmet de manglende dele af databaserne.

Programmet bruger derefter de opdaterede databaser og programmoduler til at scanne computeren for virus og andre trusler.

Opdateringskilder

Du kan bruge følgende opdateringskilder:

Særlige overvejelser involveret i opdatering af anti-virus databaser og programmoduler

Opdateringer af anti-virus databaser og programmoduler er underlagt følgende begrænsninger og betingelser:

Installation af en opdateringspakke

Når der modtages en opdateringspakke (patch), installerer programmet den automatisk. For at fuldføre installation af en opdateringspakke skal du genstarte computeren. Indtil computeren genstartes, er programikonet i meddelelsesområdet rødt, og programvinduet Meddelelsescenter viser en besked om, at du skal genstarte computeren.